top of page

Tartışma Alanı

Herkese Açık·16 Üyeler

Merhabalar, ben günlük hayatında fazlasıyla pozitif güler yüzlü insanların duygularına önem veren incitmekten çekinen biriyimdir. Benimle anlaşmak kolaydır çünkü hızlı empati yapabilirim ortamlara gerçekten inanılmaz hızlı ayak uydurabilirim. Fakat küçüklüğümden biri en ufak bir şeye bile öfkelensem kalbimden boğazıma doğru kocaman bir öküz oturmuş gibi hissediyorum.Tahammülsüzleşiyorum aşırı güçlü ve büyük öfke patlamaları istemediğim sözleri söyleme hatta tırnaklarımı avucumun içine bastırarak kendimi sakinleştirmeye gidene kadar büyük bi öküz bu içime oturan. Ne yapmam veya bunu nasıl dizginlemem gerektiğini bilmiyorum fakat yeteri kadar bağırmazsam sakinleşemiyor ve karşımdakinş affedemiyorum en sonunda sakinleşince gelen rahatlama hissiyle de mahçup oluyorum benim gibi hisseden ya da bu konuyla ilgili dertleşmek isteyen varsa dinlemek çok isterim🙏🏻

67 görüntülenme

1234 öncelikle merhaba umarım iyisindir, büyük başın derdi nasıl büyük oluyorsa büyük kalbin yükü de o kadar büyüktür. sosyal hayatında yaşadığın sorunlara bu kadar büyük öfke patlamaları yaşaman bana adeta bir çöl gibi gündüz yanıp gece donmanı hatırlattı, bu kadar büyük öfkeler ancak bu kadar büyük sevgilerden çıkar. hayatında seni bu kadar sinirlendirebilen insanlar olduğu için şanslısın bile diyebilirim hatta. kendinde çok dikkat et ve yarısı boş bir bardağın diğer yarısının da dolu olduğunu unutma..

bottom of page